Slaptasis agentas (Unlocked)

2021-08-19 22:30 per

2017 m. JAV. Veiksmo trileris.
Rež. Michael Apted. Vaid.: Orlando Bloom, Noomi Rapace, Toni Collette, Michael Douglas.
Reitingas: N-13

Kažkada viena sumaniausių ir labiausiai vertinamų Centrinės Žvalgybos Agentūros užsienio agenčių Alisa padarė klaidą, kuri jai kainavo karjerą. Dabar moteris atlieka nuobodžias užduotis biure ir gali tik svajoti apie aktyvią agentės veiklą. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia. Gaunama žinių apie Londone planuojamą biologinio ginklo išpuolį. Alisa yra daugiausiai žinių ir patirties šioje srityje turinti agentė, tad CŽV vadai gražina ją į ankstesnes pareigas. Alisa turi labai nedaug laiko, kad išsiaiškintų detales apie planuojamą išpuolį.

Į CŽV rankas patenka vienas iš planuojamo išpuolio įtariamųjų. Alisa apklausia sulaikytąjį, tačiau užuot sužinojus detalių apie biologinį ginklą Londone, moteriai lemta sužinoti kur kas labiau šokiruojančių dalykų. Pirmiausia – tai, kad įtariamąjį saugojantys pareigūnai gali būti visai ne tais, kuo dedasi. Ar bent jau dirbti ne tiems, kuriems turėtų dirbti. Šeštuoju pojūčiu pajutusi pavojų, Alisa nusprendžia rizikuoti ir perima bylą į savo rankas. Nepaklususi tiesioginiams savo vadovų nurodymams, moteris kartu su įtariamuoju ištrūksta į Londono gatves. Prasideda kraują stingdančios lenktynės su laiku, siekiant išsiaiškinti išdavikus, įtariamuosius išsaugoti savo gyvybę ir užkirsti kelią siaubingam išpuoliui.

Netikėtos pagalbos moteris sulaukia iš paslaptingo vaikino, kuris sakosi esantis buvęs britų žvalgybos MI5 agentas. Nors turėtų nepasitikėti niekuo, Alisa neturi kitos išeities, kaip pasikliauti naujuoju pažįstamu, nes supranta, kad išlikti vienai, kuomet esi medžiojama vienos galingiausių pasaulyje žvalgybos agentūrų, galimybės yra labai menkos.

Kartu su N. Rapace ir O. Bloom‘u filme vaidina ir tokios žvaigždės kaip Michael‘as Douglas‘as, John‘as Malkovich‘ius ir Toni Collette. Trileris „Slaptasis agentas“ Lietuvoje pradedamas rodyti gegužės 5 dieną.